Tell-a-friend

Ben je tevreden met Riessage en wil je dit delen met je vrienden en kennissen? Graag!! In ruil daarvoor krijg jij van mijn 10% korting op je volgende behandeling als de nieuwe klant aangeeft dat hij/zij via jou bij mij komt.

Studentenkorting

Studeren is naast leuk en gezellig ook zwaar en stressvol. Dan kan je eigenlijk zo op zijn tijd wel eens wat ontspanning gebruiken en ruimte creëren om weer je nieuwe tentamen goed in je op te kunnen nemen. Op vertoon van je OV- kaart of studentenpas krijg jij een aangepaste massage van 25 minuten voor € 15,-.

Kadobon

Zelf geen massage nodig maar ken je iemand die dit verdient of gewoon heel erg lekker vind. Bij Riessage kan je voor elk gewenst bedrag een kadobon krijgen. Deze wordt leuk voor je ingepakt met een klein presentje erbij.

Ouderenkorting

Bent u 65+ er? Naar mate u ouder wordt, worden de spieren, over het algemeen, stijver. Hierdoor kan bewegen moeilijker worden. Massage biedt de mogelijkheid om de spieren soepeler te houden en de flexibiliteit van het lichaam te blijven stimuleren. Daarnaast gaat massage verstijving tegen doordat het zorgt voor een betere doorbloeding van de spieren en de huid.

De massage voor ouderen kan vrijwel in alle woonomstandigheden plaats vinden. Ik kom aan huis, in woon-zorgcentra, verzorging-/en verpleeghuis en/of revalidatiecentra. Op vertoon van uw id/paspoort krijgt u 10% korting op de tarieven.